Bli med på feiringen!

5. desember er FNs internasjonale dag for frivillighet. Dagen markeres for å hedre alle de fantastiske frivillige som bidrar til et varmere samfunn. Vi vil ha deg med!

Se våre forslag til fellesaktiviteter og forslag til lokale aktiviteter som din organisasjon enkelt kan gjennomføre på Frivillighetens dag.

 

Gi en takk i sosiale medier

Bruk anledningen til å takke alle de frivillige. Legg ut en post på Facebook, Instagram, Twitter eller Snap og fortell de frivillige i organisasjonen hvor fantastiske de er og hvor mye deres #frivilliginnsats er satt pris på.

 

Legg ramme på profilbildet på Facebook

Alle som er frivillige oppfordres til å legge dagens ramme på sitt profilbilde og fortelle hvorfor de er frivillige. Organisasjonen må gjerne formidle denne oppfordringen, kanskje har dere noen nøkkelpersoner eller ambassadører som kan gå foran?

Teknisk info: rammen blir synlig på Facebook fra 4. desember kl 08:00. Du finner den ved å klikke "oppdater profilbildet" og velge ramme.

 

Lag lokal frivillighetsfest!

Inviter til fest i lokallaget eller rådhuset og sett på direkte overføring på storskjerm fra showet på Frivillighetens dag! Lag vafler, bak kake eller bare møt hverandre på den lokale kaféen.

 

Bidra til synlighet i media

  • Vi oppfordrer alle frivillige organisasjoner til å bruke anledningen og gjøre innsalg mot presse. Lokalsaker, kronikker, bruk av organisasjonens ambassadører kan alt bidra til å løfte oppmerksomheten rundt frivillighet denne dagen.
  • Bruk gjerne egne kanaler som nettside, nyhetsbrev etc til å takke og inspirere de frivillige.
  • Har dere noen nominerte til Frivillighetsprisene fra din region/organisasjon så er det flott å heie dem frem!

 

Legg ut oppdrag på frivillig.no

Har din organisasjon behov for nye frivillige? Har dere plass til flere?
Når vi markerer 5. desember blir det mye besøk på frivillig.no! Vi vil også følge opp med å fremme frivillige oppdrag på Facebook i uke 49. Se til at din organisasjon har ryddet opp i gamle oppdrag, oppdatert epostadresser og lagt ut nye oppdrag.